3 kroky ako pripútať svojho psa v aute

3 kroky ako pripútať svojho psa v aute

Obsah

Vedeli ste, že existuje správny spôsob, ako pripútať svojho psa v aute? Prvým krokom je zakúpiť postroj testovaný pri nárazoch. Druhým krokom je správne svojho psa pomocou tohto postroja pripútať.

Čo bezpečnostný postroj vlastne je? 

V spoločnosti Kurgo bol postroj do auta Tru-Fit Smart Harness testovaný v uznávanom univerzitnom testovacom zariadení v rámci Federálnej normy bezpečnosti motorových vozidiel pre detské bezpečnostné systémy.

Testovalo sa pre psov do 34 kg, ktorí sa simulovali pomocou zaťažených psích hračiek. Testovanie sa tak stalo realistickým, a ukázalo sa, že bolo úspešné.

1. Bezpečne nasaďte na psa postroj

Ak sa chcete naučiť používať postroj do auta Tru-Fit Smart Harness a správne pripútať svojho psa, postupujte podľa pokynov a názorných ukážok nižšie.

kurgo-bezpecnostny-postroj-velkostna-tabulka.jpg

Ak chcete nájsť veľkosť postroja, ktorá je pre vášho psa najvhodnejšia, použite tabuľku veľkostí. Keď máte správnu veľkosť pre svojho psa, nastavte postroj tak, aby mu sedel.

Postroj Enhanced Strength má viacero bodov nastavenia, aby vášmu psíkovi dokonale a pohodlne sedel. Funguje dobre aj ako postroj na prechádzky, preto si naň psík najlepšie zvykne tak, že ho najprv vezmete na prechádzky a až potom ho vyskúšate v aute.

Kurgo_Car_Harness__20856.png

2. Pripevnite karabínu k bedrovému aj ramennému bezpečnostnému pásu

Náš testovaný postroj sa dodáva v troch častiach - samotný postroj, karabína a nylonový popruh. Postroj a karabína sa používajú na bezpečné zaistenie psa vo vozidle, zatiaľ čo nylonový slučkový popruh sa môže použiť na iné, napr. výcvikové účely. Spona s karabínou je najdôležitejšou súčasťou pri pripájaní postroja vášho psa k bezpečnostnému pásu vozidla.

Vezmite karabínku a pripevnite ju k bedrovému aj ramennému popruhu bezpečnostného pásu, ako je znázornené na obrázku. Teraz zapnite bezpečnostný pás.

Kurgo_Harness_Car__61082.png

3. Pripevnite karabínu k zadnému popruhu postroja

Keď je karabína pripojená k ramennému aj bedrovému popruhu bezpečnostného pásu, pripevnite karabínu cez vrchnú vrstvu popruhu na zadnom popruhu postroja. Nikdy nepripájajte karabínu k úchytu vodítka. Kovový krúžok je určený len na používanie postroja s vôdzkou - nie je dostatočne pevný na to, aby držal počas nárazu.

crash_tested_tether_for_dog_harness_red__73701_1.png

Po vykonaní týchto 3 jednoduchých krokov je váš pes bezpečne upevnený v aute a vy môžete vyraziť!