Značka Ruffwear – outdoorové dobrodružstvá so psom

Značka Ruffwear – outdoorové dobrodružstvá so psom

Obsah

Ruffwear je značka outdoorovej výbavy a doplnkov pre psov. Založil ju Patrick Kruse v roku 1994, v Americkom Oregone. Pre Patricka bolo objavovanie prírody životným štýlom a stále hľadal spôsoby, ako do svojich dobrodružstiev zapojí aj svojich psích parťákov. 

Veril, že každý pes je prieskumník a túžba po objavovaní je pre psa úplne prirodzená. To bola motivácia, vďaka ktorej vo svojej garáži vyrobil prvé prototypy postrojov Ruffwear. Zakaždým ich dôkladne testoval so svojimi psami v teréne a takýmto postupom značka napredovala. 

Dnes je Ruffwear jednou z najlepších značiek funkčného vybavenia pre psov na svete. Ich vybavenie je vhodné pre všetky plemená psov a obľúbili si ho tisícky spokojných zákazníkov. 

05151-Overcoat-Fuse-Jacket-Kronda-Obi-Syncline-Print-3_38b5505f-8c40-455f-aae4-c9985b1406d5_1345x680.jpg

Outdoorové vybavenie Ruffwear

Produkty Ruffwear sú určené pre aktívnych psov. Vyrábajú sa z kvalitných materiálov a technických tkanín, ktoré sú odolné voči vode, poveternostným podmienkam a poškodeniu. 

Vybavenie je vždy navrhnuté z pohľadu psa, aby podporilo jeho výkon počas outdoorových aktivít. Medzi najpredávanejšie produkty sa radia postroje, obojky, vodítka, batohy a vaky na vodu.

Screenshot_Capture_-_2023-05-03_-_13-19-25.png

Všetky tieto produkty sú navrhnuté na mieru, od vzorov inšpirovaných divokou prírodou, precízne šitie a ergonomicky tvarované spoje. Výhodou značky je to, že všetky svoje modely dôkladne testujú v praxi. 

Značka sa angažuje aj v obuvi pre psov. V spolupráci so spoločnosťou Vibram vytvorili podošvu, ktorú môže pes nosiť celoročne.

Vybavenie Ruffwear je kompatibilné aj s ďalšími produktami nielen tejto značky. Ako sú napr. rôzne bezpečnostné pásy, batohy, tašky na vodu.  

Vízia značky Ruffwear

Ruffwear zastáva filozofiu, že psy nás robia celistvými a náš vzťah so psami formujú dobrodružstvá, ktoré spolu zažívame. Ich vízia preto tkvie v poskytovaní najlepšieho vybavenia pre outdoorové dobrodružstvá so psom. Či už v prírode alebo v meste.

Web_JPG-05702-Powder-Hound-Persimmon-Orange-Jen-Sammy-Tua-Hood-Photos-Tyler-Roemer-Print-92.jpg

Jedna z najväčších hodnôt značky je udržateľnosť. Keďže sa zameriavajú na pobyt v prírode a outdoorové aktivity, tak otvorene prijímajú zodpovednosť voči planéte. Aktívne minimalizujú svoj vplyv na životné prostredie tým, že používajú recyklované materiály. 

Ruffwear sa tiež angažuje v rôznych charitatívnych aktivitách na pomoc psom v núdzi.